BESTUURSLEDEN GEZOCHT VOOR WESTLANDS KUNSTENAARSCOLLECTIEF WIT.

Het collectief
WIT is het kunstenaarscollectief van professioneel werkende Westlandse kunstenaars. Uitgangspunt van WIT is een professionaliseringsslag maken op het gebied van Beeldende Kunst in Westland, waarbij interactie met de bevolking en gemeente voorop staan. Daarnaast bedenkt WIT gezamenlijke initiatieven die beeldende kunstenaars de gelegenheid geven zich professioneel te profileren.
Inmiddels bestaat collectief WIT 5 jaar en vinden er bestuurswisselingen plaats.
Vandaar dat het bestuur graag in contact wil komen met personen die een enthousiaste relatie hebben met beeldende kunst en zich op vrijwillige basis ongeveer 6 avonden/vergaderingen per jaar willen inzetten voor WIT.

Het is niet direct noodzakelijk dat u beroeps beeldend kunstenaar bent.
WIT organiseert in 2015 voor de 5de keer Westlandse kunst- en atelierroute en realiseert op dit moment in een pand aan Zuideinde in Naaldwijk ateliers voor beroeps beeldend kunstenaars uit Westland.
Als het bovenstaande u aanspreekt maar wellicht meer informatie wilt hebben, kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.