Carel Steijn (lid van WIT) wint 3e prijs bij Nacht Zonder Sterren

Schilderij "Jardin de Cadiot" nr 106 werd gekozen voor de 3e prijs.

Tijdens het Concert, Nacht zonder Sterren, op 24 januair uitgevoerd door Toonkunst Rotterdam in de Pelgrimvaders kerk in Delfshaven in Rotterdam werden kunstwerken getoond van 20 kunstenaars.
De jury bestond uit Mart Bechtold , hoofd beeldende kunsten design van de Stichting Kunstzinnige Vorming te Rotterdam, Fenneke van der Elst galeriehoudster van galerie Inkt te Delft en Hans Kok beeldend kunstenaar te Rotterdam.,

Over Toonkunst Rotterdam

Kamerkoor Toonkunst Rotterdam weet onder leiding van dirigent Maria van Nieukerken ‘eigenwijze’ podiumkunst te brengen. Kamerkoor Toonkunst bestaat uit 25 gevorderde zangers van Toonkunst Rotterdam en heeft een breed repertoire: van middeleeuwse composities tot werken waarvan de inkt nog nat is, in alle denkbare muzikale stijlen. Op het programma composities die gebaseerd zijn op de scherpzinnige en geestige teksten van Paul van Ostaijen, zoals ‘Suite’ van Kurt Bikkembergs en ‘Huldegedicht aan Singer’ van de Delftse zanger/componist Jeroen Manders. Kamerkoor Toonkunst Rotterdam biedt u de aantrekkelijke combinatie van vocale topkwaliteit én een boeiend schouwspel.