MODELTEKENEN/SCHILDEREN IN HET ATELIER VAN KUNSTENAARSCOLLECTIEF WIT

Om de zoveel tijd kunt u in het atelier van WIT modeltekenen of schilderen. Het is niet belangrijk of u wél of geen ervaring hebt. Kom eens langs, het is gewoon de moeite waard om het te proberen.  Er is altijd wel iemand aanwezig die een paar tips kan geven.  Wellicht gaat er een wereld voor u open en levert het nieuwe inspiratie op. Daarnaast is het gewoon leuk om het eens te proberen.

5e Kunst en Ambacht Winterfair bij woonkamergalerie Tess-keramiek

Op za. 16 en zo. 17 december 2017 organiseert woonkamergalerie Tess-keramiek in Naaldwijk voor de 5e keer een Kunst en Ambacht Winterfair.

Nieuwsbrief oktober 2017

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Evaluatie Westlandse Kunst-en atelierroute 2017

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hans Mulder in Pandora "Schoonheid is amoreel"

Gesprek met Hans Mulder in Pandora "Schoonheid is amoreel"

Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK) organiseert NVK open atelierweekend

De Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK) organiseert in het weekend van 18 en 19 maart het NVK open atelierweekend. In totaal zetten 39 leden de atelierdeuren open voor publiek. De NVK wil hiermee een jaarlijkse traditie van Landelijke Keramiekdagen starten en de veelzijdigheid van keramiek in Nederland aandacht geven.

Kunstenaar Gerard Jakobs treedt na 6 jaar af als bestuurslid van Westlands kunstenaarscollectief WIT

Gerard heeft aan de wieg gestaan van dit collectief en er mede voor gezorgd dat veel "loslopende" kunstenaars in Westland zich aansloten bij WIT.
Samen sterk was zijn motto en met dat inzicht heeft hij ruim 6 jaar in het bestuur gezeten.

JAARVERSLAG WIT 2016

Het jaar 2016 begon met een gemeenschappelijke nieuwjaarsreceptie, echter niet alle partijen van de Kunstgarage deden hieraan mee, voor 2017 moet er een betere onderlinge afstemming plaatsvinden. Het ledenaantal is niet verder toegenomen, een lid erbij, een lid weg.
Het zal mogelijk zijn voor kunstenaars in de aangrenzende gemeenten om lid van WIT te worden.