WIT exposeerde in Naaldwijk de Schaduw van Wit
Westland, 28 augustus 2012
Kunstwerken van de leden van Westlands kunstenaarscollectief WIT waren twee weekenden te zien en te beleven in een mooi pand in Naaldwijk achter winkelcentrum de Tuinen aan het Patijnenburg. Het thema was: De Schaduw van WIT
 

SCHADUW VAN WIT
Het getoonde werk is een afspiegeling van de diverse disciplines in het collectief en is daarom veelkleurig.
Dit jaar wordt er met een thema gewerkt met als titel: DE SCHADUW VAN WIT. Elke kunstenaar maakt een werk dat verwijst naar dit thema.Daarnaast wordt een gedeelte van de ruimte ingericht met vrij werk.
Ook kunt u ons gezamenlijke kunstwerk bekijken dat uit 20 paneeltjes bestaat en het thema artistiek verbeeldt.


LOCATIE
Een lege winkelruimte van 800 appartementencomplex de Secretaris ( roestbruine flat) is omgetoverd vierkante meter onder het tot een interessante expositieruimte. Vanuit het centrum ben je er, als je door het winkelcentrum loopt, zo.  Dat is vooral handig als er activiteiten zijn op die eerste zaterdag 15 september in het centrum van Naaldwijk ( Open Podium).
Google maps


WIT
Iis een collectief van professioneel werkende kunstenaars in het Westland. De naam WIT is ontstaan vanuit het idee dat het collectief een optelsom wil zijn van alle kleuren licht.  WIT heeft dan ook een ´regenboogdiversiteit´ aan kunstenaars in huis. Inmiddels hebben 20 kunstenaars zich aangesloten bij WIT.


OPENINGSTIJDEN EN DAGEN
In het weekend van 15, 16 en het wekend van 22 en 23 september 2012.
Van 11:00 - 17:00 uur

OPENING EXPOSITIE 
Zaterdag 15 september om 11:00 uur


15-09-2012 De openingsceremonie:
Arnold en Gerard onthullen het laatse plateau van het "collectief kunstwerk"


De toegang is gratis.

Het werk wordt te koop aangeboden.
Meer informatie over WIT op www.collectiefwit.nl

De combinatie Open Podium en deze jaarlijkse ledenexpositie van WIT zal voor veel geïnteresseerden een extra stimulans zijn om naar Naaldwijk te komen.


DEELNEMENDE KUNSTENAARS
Carel Steijn - Menno ’t Hart - Arnold Beugelsdijk – Els Hoonhout – Willem Overkleeft – Tessa Droog – Gerard Jakobs – Anneke Verrips – Martin Groen – Gerard Smits – Lidya Coolen – Michel van der Voort -  Margot Goppel – Peter de Krom –
Erik van ’t Hoff – Gertjan Baks – Area 11 – Angela van der Knaap en Hans Tersteege.


IMPRESSIE VAN DE OPBOUW VAN DE EXPOSITIE

 

DE EXPOSITIE

Foto's:Arnold Beugelsdijk en Peter de Krom


<< terug